vineri, 3 decembrie 2021

DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT!

”De vei mărturisi cu gura ta că Iisus este Domnul şi vei crede în inima ta că Dumnezeu L-a înviat pe El din morţi, te vei mântui. Căci cu inima se crede spre dreptate, iar cu gura se mărturiseşte spre mântuire.” (Sfântul Pavel în Epistola către romani a Sfântului Apostol Pavel)


Bucuria mea, iata ce ne spune Dumnezeu prin gura Sfantului Apostol Pavel: "Nu va amagiti: Dumnezeu nu se lasa batjocorit" (Galateni 6:7). Numai ca: MOARA LUI DUMNEZEU MACINA INCET, adica pedeapsa vine incet, dar cand a venit, N-O MAI POATE OPRI NIMENI! Cateva exemple: CAPITANUL vasului TITANIC, a zis mandru: "Vaporul acesta, nici chiar Dumnezeu nu-l mai poate scufunda!". Dar Titanicul s-a scufundat. JOHN LENON, declara presei: "Iisus Hristos va dispare, insa noi suntem vesnici!". Un fan l-a ciuruit cu 6 gloante. SERBAN HUIDU, de la "Cronica carcotasilor" isi punea coarne in cap si batjocorea Moastele Sfintei Parascheva. A venit pedeapsa peste el, fiindca a omorat trei persoane. Grupul satiric VACANTA MARE, batjocoreste mereu preotia crestin ortodoxa. Unul din ei a murit intr-un accident de masina. DRAGOS PATRARU, de la Rtv, s-a imbracat in vesminte preotesti si batjocoreste mereu cele Sfinte. Isi va lua si el pedeapsa cand ii va fi lumea mai draga. FLORIN CALINESCU, a batjocorit preotia la "Chestiunea zilei", si apoi... un fiu al lui s-a sinucis. Procurorul si judecatorul care l-au bagat in puscarie pe nedrept pe parintele Daniel Corogeanu, au murit amandoi dupa 40 de zile. "Cei ce se departeaza de Tine Doamne, vor pieri. Nimicit-ai pe toti cei ce se leapada de Tine, Doamne" (Psalm 72:26). “Drept esti Tu, Doamne, si toate lucrurile Tale sunt drepte şi caile Tale sunt mila si adevar, si Tu esti Judecatorul lumii” (Tobit 3:2). 

                                                                                                                             Amin si Aliluia!
                                                                                                                                 Preot Ioan .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar."

(Epistola intaia catre Corinteni a Sfantului Apostol Pavel 13:4-6)

Arhivă blog

BLOGURILE MELE LE GASITI AICI !

Postări populare

CITESTE AICI DESPRE APA SFINTITĂ

CITESTE AICI DESPRE APA SFINTITĂ
CLIK PE IMAGINE

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

Amintiri din Pelerinaj Grecia 2017

Amintiri din Pelerinaj Grecia 2017

INTRĂ SI AICI :

Wikipedia

Rezultatele căutării

TAINA SFÂNTULUI BOTEZ